Kako je pa z vgradnjo s paypalom (namreč bom vgradil tudi paypal).
Maš res na njihovi strani, samo me zanima (ker nisem še začel), kako deluje.
Ali se neka njihova koda prilepi na tvojo stran(HTML oblika?) in pol pošlje denar na tvoj račun.
Predvsem me zanima to, kako pripisati znesek stranke v bazo?
Kako ugotovit preko referenčne številke kateri stranki se pripiše denar?
Edited by programer on 14.07.2010 ob 19:51
Zdej ne vem točno kako imajo drugi to narejeno, jaz sem naredil takole:
Ko nekdo kupi nek izdelek, da potem v vsakem primeru vrže na stran od paypala, kjer vpiše svoje podatke in kupi predmet. Ko je kupovanje zaključeno, ga vrže nazaj na mojo stran (to vse narediš preko inputov /ki so hidden/). Podatki, ki jih dobiš so shranjeni v POST.
Kako veš kateri predmet je kupil? Lahko dodaš še en parameter, ki vanj zapišeš id. Kako veš kateri uporabnik - če je logiran na tvojo stran potem ga lahko vpišeš kar preko piškotka ali sessiona. Če pa ni, te pa to sploh ne sme kaj preveč zanimat, itq dobiš njegove podatke preko paypala
Edited by eL on 11.08.2010 ob 18:26
Zdravo
Iščem program ali pa kodo za drop down menu, katero vstavim v php stran narejeno z DW CS4.
Takšno u izi in da lahko spreminjam barvo gumbov menijev in podmenijev oziroma zamenjam barvo gu
če ima kdo čas (5 minut) in bi rad izvedel tudi koliko se česa pri plačevanju uporablja na spletu bi ga prosil za izpolnitev ankete (pišem diplomo): http://bit.ly/asrv nd